Lăcătuș a identificat momentul care a dus la declanșarea crizei de la Steaua: ”De acolo a pornit totul!”



 

**VIDEO** Lăcătuș a identificat momentul care a dus la declanșarea crizei de la Steaua: ”De acolo a pornit totul!”

Steaua a pierdut meciul cu Dinamo, se află pe locul 4 în campionat, la șapte puncte distanță de liderul, Astra iar șansele roș-albaștrilor de a mai câștiga un campionat, al patrulea la rând, par destul de mici în acest moment.

Marius Lăcătuș, unul dintre simbolurile Stelei, a identificat unul dintre principalele motive care au dus la această criză de rezultate a campioanei. În direct la Digi Sport, fostul ”șeptar” din Ghencea a spus că ratarea calificării în cupele europene a dăunat mult echipei lui Mirel Rădoi.

”Dacă Steaua se califica în grupele UEFA Champions League sau măcar juca play-off-ul și ajungea în grupele Europa League situația era cu totul alta. Suporterii ar fi fost în număr mult mai mare alături de echipă, încrederea în jucători era mult mai mare și evoluțiile lor erau pe măsură.

Acum, trebuie să fim corecți și să spunem că au fost și meciuri în care Steaua a jucat bine. Prima repriză de la Belgrad a fost foarte foarte, foarte bună, păcat însă de acel final. Important detaliu, pentru că inconstanța a dus Steaua unde este acum. 

Totuși, nu este o situație disperată. Steaua de află la șapte puncte de primul loc și urmează meciul direct, deci nu putem spune că Steaua nu are șanse la titlu”, a spus Lăcătuș la ”Digi Sport Special”.

Întrebat dacă ar putea să-și conducă echipa cu restricțiile pe care le are Rădoi la Steaua, Lăcătuș a replicat:

”Sincer, nici nu cred că aș fi putut. La cum îl cunosc pe Mirel, care este mai impulsiv, nu știu cum rezistă. Înseamnă că are nervii tari. 

Contează mult pentru echipă, să nu poți da sfaturi de pe margine în timpul meciurilor. Ai vrea ca omul care te pregătește, care te antrenează să-ți dea indicații și de pe margine, iar asta contează enorm”, a conchis Lăcătuș la Digi Sport. 

După cele 3 trofee interne cucerite în 2015, Steaua este nominalizată la echipa anului 2015! Intră şi tu pe premiiledigisport.ro şi votează-i pe cei mai buni dintre cei buni!

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑