Omer, convins că poate readuce România la un turneu final: "În următorii doi ani vom arăta altfel"



026 декабря 2014

 

 **VIDEO** Omer, convins că poate readuce România la un turneu final:

Aihan Omer este convins că poate califica din nou România la un turneu final. Obiectivul său este prezenţa la Campionatul Mondial programat peste 3 ani, în Franţa.

Selecţionerul a mai reuşit să-i ducă pe tricolori la un Mondial, cel din 2009, desfăşurat în Croaţia.

"A fost un an bun, un an care ne dă speranţe. Suntem optimişti că lucrurile vor merge mai bine. Începem să ne organizăm, să punem lucrurile la punct şi cred că, în următorii doi ani, echipa naţională a României va arăta altfel", a declarat Omer.

"Suntem conştienţi că avem nevoie de un proiect pe termen lung, dar rezultatele trebuie să vină imediat", a adăugat antrenorul tricolorilor.

Între timp, Omer continuă să caute soluţii pentru naţională. Pentru meciurile amicale cu Portugalia, din perioada 27-29 decembrie, selecţionerul nu a chemat niciunul dintre jucătorii folosiţi în dubla cu Kosovo din precalificările pentru EURO 2018.

"Vom intra să câştigăm meciurile, dar voi încerca să dau ocazia tuturor jucătorilor să evolueze, ca să pot să-mi dau seama dacă rezistă în condiţii de presiune, de adversar puternic, de jocuri unul după altul. Îmi voi da seama dacă aceşti jucători pot fi în continuare soluţii pentru echipa naţională", a explicat Aihan Omer.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑