Gianfranco Zola este noul antrenor al echipei Cagliari



025 декабря 2014

 

Gianfranco Zola îl va înlocui pe fostul tehnician al formaţiei, Zdenek Zeman, care a fost demis în această săptămână. Astfel Zola va reveni la echipa alături de care şi-a încheiat cariera de fotbalist.

Italianul de 48 de ani revine la antrenorat după o pauză de un an. În 2013 el a părăsit formaţia Watford din liga a doua valorică din Anglia. Gianfranco Zola va susţine primul antrenament alături de noua sa echipă pe 28 decembrie, după ce Cagliari va reveni după pauza de Crăciun.

Zola va fi ajutat pe banca de tehnică de Pierluigi Casiraghi. Ambii au fost colegi la Chelsea timp de doi ani.

Gianfranco Zola şi-a încheiat cariera de fotbalist la Cagliari în 2005. Atacantul italian a evoluat timp de un sezon la această formaţie şi a ajutat-o să promoveze în Serie A.

Acum Zola are un alt obiectiv la Cagliari. El a fost adus de şefii clubului pentru a evita retrogradarea pentru echipa din Sardinia.

După prima parte a Campionatului, Cagliari se află pe locul 18, cu 12 puncte după 16 etape disputate. Noua formaţie a lui Zola este deocamdată pe loc retrogradabil, dar mai are nevoie de trei puncte pentru a părăsi subsolul clasamentului.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑