Olăroiu dă ora exactă în Golf. "Primul lucru pe care l-au făcut șeicii când m-au pus antrenor a fost să-l întrebe pe el"



025 декабря 2014

 

**VIDEO** Olăroiu dă ora exactă în Golf.

În 2014, Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă au lăsat România pentru Arabia Saudită, acolo unde s-au confruntat deja de două ori. Anul care se încheie i-a adus şi lui Cosmin Olăroiu o mutare importantă.

Aflat sub contract cu Al Ahli, în Emirate, cel mai de succes antrenor român din Golf va pregăti naţionala Arabiei Saudite la Cupa Asiei, competiţie care are loc la începutul lui 2015, în Australia. Olăroiu a convocat opt jucători de la echipa lui Reghecampf şi doi din trupa lui Piţurcă.

Marius Şumudică a explicat care este importanța lui Cosmin Olăroiu în fotbalul arab: "În Golf, în partea aceea, datorită lui Olăroiu se întâmplă tot ce se întâmplă, fiindcă Olăroiu, exact ca Steaua, de exemplu, cum se vinde Steaua, așa și Olăroiu a făcut niște rezultate incredibile. Și ușor-ușor lumea a avut încredere în antrenorii români".

De altfel, Șumudică îi este recunoscător lui Olăroiu pentru faptul că, și datorită lui, a primit un contract foarte avantajos la Al Shaab: "Și eu am fost un an de zile acolo și primul lucru când m-au pus antrenor, l-au sunat pe Oli să întrebe de mine. Deci vă dați seama ce înseamnă Olăroiu, este formator de opinie!".

Fost antrenor în Emiratele Arabe Unite, unde a salvat-o de la retrogradare în primul sezon pe Al Shaab, Marius Şumudică ştie de ce antrenorii români nu au căutare în Europa. "Acolo sunt banii, acolo sunt banii, e clar, e foarte greu în momentul de față, cu tot respectul pentru toți antrenorii români, în afară de Contra, să pătrunzi în Europa, e greu să antrenezi în Europa".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑