Steaua n-are motive de îngrijorare, dacă-l pierde pe Arlauskis. Cojocaru e lăudat chiar și de rivali



026 декабря 2014

 

**VIDEO** Steaua n-are motive de îngrijorare, dacă-l pierde pe Arlauskis. Cojocaru e lăudat chiar și de rivali

Steaua s-ar putea despărți chiar din această iarnă de unul dintre jucătorii săi importanți, Giedrius Arlauskis. Portarul lituanian are contract până în vară, dar evoluțiile sale din acest sezon în tricoul campioanei României l-au adus în atenția mai multor formații importante de pe continent. Chiar dacă a declarat că intenționează să-și termine înțelegerea în Ghencea, e posibil să accepte o ofertă, dacă va fi satisfăcătoare atât pentru el, cât și pentru club.

Dacă va pleca lituanianul, Steaua n-are motive de îngrijorare în ceea ce privește postul de portar. O spune unul dintre cei mai mari goalkeeperi din istoria echipei naționale și un rival tradițional al Stelei, fostul dinamovist Florin Prunea. Președinte la CSMS Iași, Prunea crede că Valentin Cojocaru are valoare pentru a fi titular în formația antrenată de Costel Gâlcă.

Întrebat dacă Steaua ar avea vreo problemă în cazul plecării lui Arlauskis, Prunea a răspuns: “Niciun fel de problemă. L-am văzut pe acest puști în două meciuri, că am jucat cu Iașiul. Cojocaru este un portar căruia, din punctual meu de vedere, trebuie să i se dea drumul să apere. Sigur, în eventualitatea în care pleacă Arlauskis. Steaua nu mai are nevoie de portar, îl are pe acest puști, sunt convins că după un an, doi de competiție, va fi viitorul portar al echipei naționale.”

În vârstă de 19 ani, Cojocaru l-a impresionat pe Prunea nu doar prin evoluțiile sale de pe teren și fostul internațional crede că e portarul român cu cel mai mare potențial: “Are o siguranță incredibilă. Am stat puțin de vorbă cu el și l-am văzut, este un băiat... Un profesionist sută la sută, un băiat care are foarte multă minte. Trebuie avut grijă de el, este un portar care, cu siguranță, va veni lângă Pantilimon, eu știu, lângă Tătărușanu, fără niciun fel de problemă.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑