S-a impus la Dinamo și acum vrea la Euro. "Este un obiectiv pentru mine!"



026 декабря 2015

S-a impus la Dinamo și acum **vrea la Euro.**

Dinamo a avut parte de un final de an foarte bun. Echipa a ieșit din insolvență, a avut un parcurs ascendent în Liga 1, a învins Steaua după o pauză de patru ani și jumătate și va intra în noul an angrenată în toate cele trei competiții interne.

Unul dintre fotbaliștii care au contribuit la obținerea acestor rezultate este Paul Anton (24 de ani). Fostul mijlocaș al celor de la Pandurii s-a impus extrem de repede ca titular al roș-albilor și a încheiat anul din postura de căpitan de echipă.

În aceste condiții, Anton a intrat şi în atenția selecționerului Anghel Iordănescu.

”Pot să spun că am avut parte de un an bun. Un an în care am reușit să urc puțin câte puțin. Am jucat o semifinală de Cupa Ligii, am reușit să mă impun la Dinamo, suntem angrenați în cele trei competiții interne, deci iată motive pentru care consider că 2015 a fost un an bun”, a spus dinamovistul.

Mijlocașul la ”închidere” vrea să continue ascensiunea, mai ales că se va intra cu pregătirea în linie dreaptă înainte de turneul final din Franța.

”Este un obiectiv pentru mine, să prind lotul pentru Euro 2016, însă nu sunt disperat, nu mă bat cu pumnul în piept. Mă pregătesc cu gândul de a fi convocat”, a spus Anton pentru Digi Sport. 

17 prezențe a bifat Anton în tricoul lui Dinamo, în toate competițiile, echipă pentru care a marcat și un gol.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑