EXCLUSIV Chiricheș explică de ce joacă puțin la Tottenham: “Accidentările m-au tras în jos”



027 февраля 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Chiricheș explică de ce joacă puțin la Tottenham: “Accidentările m-au tras în jos”

VIDEO Fiorentina – Tottenham 2-0. Vlad Chiricheș a fost integralist joi seara în meciul pe care echipa sa l-a pierdut în Italia, în returul șaisprezecimilor Europa League, fiind astfel eliminată din competiție. Românul a jucat fundaș dreapta, apărând în echipa londonezilor după mai bine de o lună de absență. El a explicat exclusiv pentru Digi Sport de ce joacă așa puțin.

Imediat după disputa de la Firenze, Chiricheș a vorbit despre eliminarea din Europa League, dar și despre aparițiile sale rare pe teren, în 2015. Ultima oară a jucat pe 24 ianuarie 2015, în înfrângerea 1-2 cu Leicester, în turul 4 din Cupa Angliei. În Premier League n-a mai jucat de pe 28 decembrie, când a fost integralist în remiza albă cu Manchester United.

“Probabil că accidentările mele au contat foarte mult. M-au tras în jos, dar acum sunt bine, sunt puternic și îmi doresc să joc mai mult.”, a spus internaționalul român, exclusiv pentru Digi Sport. Vlad a analizat și evoluția sa din partida contra Fiorentinei: “Cred că mi-a fost puțin greu, după o lună, să joc 90 de minute. Dar cred că în mare parte mi-am îndeplinit sarcinile de joc și cred că a fost un joc bun pentru mine.”

Cât despre meci în sine, Chiricheș știe când a fost decisă calificarea. După 1-1 în tur, la pauză, în retur, era 0-0: “Au început foarte bine a doua repriză, noi nu am avut răspunsul necesar pentru a contracara jocul lor și asta a fost să fie, am pierdut calificarea.”


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑