Fury, anunț surpriză înaintea meciului cu Ciocan: "Dacă nu-l bat, mă retrag!" Gala e sâmbătă, pe Digi Sport 2



027 февраля 2015

 

**Fury, anunț surpriză** înaintea meciului cu Ciocan:

Boxerul britanic Tyson Fury a declarat că se poate retrage din activitate dacă nu-l va învinge pe românul Cristian "Hammer" Ciocan, sâmbătă, în gala profesionistă care va avea loc în sala O2 Arena din Londra și va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Gălățeanul este campionul european WBO al categoriei grea (27 ani, 1,88 m) şi se va lupta cu uriaşul britanic (26 ani, 2,06 m) pentru centura de campion WBO International la categoria grea, deţinută de Fury.

Fury este neînvins la profesionişti, cu 23 de victorii din tot atâtea meciuri disputate (17 prin KO), iar în cazul unei înfrângeri riscă să piardă, pe lângă centura de campion, şi poziţia de challenger la titlul mondial WBO, deţinut de Wladimir Klitschko. Este considerat de către specialiști drept viitorul pretendent la centurile deținute de ucrainean.

"Dacă nu-l pot bate pe Christian Hammer (n.r. numele german al lui Cristian Ciocan, folosit în ring de român), nu voi face nicio treabă şi pot să mă şi retrag. Dacă nu-l fac KO dintr-o lovitură clară, atunci e o mare problemă.", a declarat Tyson Fury, la conferinţa de presă premergătoare galei.

La rândul său, gălăţeanul Ciocan, care la profesioniști are 17 victorii (10 KO) şi 3 înfrângeri (2 KO), a declarat: "Îl respect pentru că îşi riscă poziţia, dar nu va avea nicio şansă să mă învingă. ŞI eu îmi risc poziţia acceptând acest meci, să vin aici şi să lupt cu el. Am aşteptat multă vreme acest meci şi nu îl voi irosi".

Gala de la Londra este ÎN DIRECT la Digi Sport 2, începând cu ora 22:15, iar în continuare de la ora 01.00, după main-eventul dintre Cristian Ciocan și Tyson Fury, Digi Sport transmite ÎN DIRECT din Belfast – Irlanda de Nord și întâlnirea dintre Carl Frampton și Chris Avalos pentru titlul mondial IBF la categoria super-cocoș.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑