Zlatan Ibrahimovic a ajuns la Chişinău! Mare noroc pentru cei care s-au fotografiat cu el (VIDEO)



 

Marea vedetă a fotbalului mondial, Zlatan Ibrahimovic a ajuns la Chişinău. Fotbalistul care câştiga circa 40.000 de euro pe zi la echipa sa de club nu a făcut declaraţii, însă câţiva microbişti moldoveni au reuşit să facă poze cu el. 

Jucătorii naţionalei Suediei au trecut prin zona VIP, iar poliţia i-a ţinut departe de presă şi microbişti. Vedeta scandinavilor, Zlatan Ibrahimovic a purtat un fes pe cap şi a vorbit la telefon în timp ce se îndrepta spre autocar. Astfel, mai mulţi fani prezenţi la aeroport au rămas fără autografe.

"Fără îndoială, îmi pare rău că nu am putut să mă salut, să iau un autograf sau să fac o poză cu el. În acelaşi timp, l-am văzut pe viu alături de toată naţionala Suediei. Aşa ceva poate să se întâmple o dată în viaţă", a spus un fan.

Mai mult noroc au avut suporterii care l-au aşteptat pe Ibrahimovic la hotel. Ei au făcut câteva poze cu jucătorul lui Paris Saint Germain. Ibrahimovici, care câştigă circa 40.000 de euro pe zi la gruparea franceză, mai mult decât salariul mediu anual în Suedia, nu a făcut declaraţii nici la stadionul Zimbru, unde echipa pregătită de Erik Hamren a efectuat antrenamentul oficial. În schimb a făcut spectacol pe teren.

Ceilalţi jucători scandinavi au fost mai vorbăreţi şi cred că "tricolorii" le vor face viaţă grea suedizilor.

"Am jucat împotriva unor jucători moldoveni în prima ligă din Rusia. Antrenorii ne-au mai arătat nişte secvenţe video cu anumiţi jucători. Va fi un meci dificil", a spus mijlocaşul suedez Pontus Wernbloom.

"Toate meciurile disputate în deplasare în preliminarii sunt foarte importante. Dacă vom obţine trei puncte pe terenul Moldovei va fi un adevărat succes. Avem nevoie de cele trei puncte pentru a urca în grupă şi pentru a obţine calificarea la EURO-2016", a declarat mijlocaşul Sebastian Larsson.

Wernbloom s-a ţinut de glume atunci când a fost întrebat de calitatea gazonului de pe stadionul Zimbru.

"- Cum ţi se pare terenul? - Nu ştiu deocamdată, dar arată destul de bine. E mai bun decât în Rusia", a spus fotbalistul.

Moldova ocupă ultimul loc în grupa G preliminară, în timp ce Suedia se află pe poziţia secundă.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑