Belodedici a jucat la un turneu caritabil organizat de românii din Detroit. S-au strâns peste 30.000 $!



 

**VIDEO** Belodedici a jucat la un turneu caritabil organizat de românii din Detroit. S-au strâns peste 30.000 $!

Fostul mare internațional român Miodrag Belodedici (50 de ani) a participat la finalul acestei săptămâni la o competiție caritabilă organizată de minoritatea românească din Detroit (SUA).

Revenit în Michigan la mai bine de 20 de ani de la înfrângerea suferită pe "Silverdome Arena" din 1994, cu Elveția (1-4), fostul fundaș al Generației de Aur a impresionat prin calitățile pe care încă le deține la 50 de ani.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Adulat de spectatori, Belodedici a semnat autografe, a făcut poze și a participat activ la joc, din teren. "Este un turneu foarte frumos, care ajută oamenii și copii săraci. Sunt fericit că pot să fiu aici. În teren nu m-au menajat!", a glumit acesta la finalul competiției.

La startul Charity Cup 2015, întrecere ajunsă la ediția a XVIII-a, au participat 12 echipe formate din români stabiliți pe întreg teritoriul SUA. În afara turneului propriu-zis, organizatorii au încasat sume importante și la licitația de tricouri.

Gheorghe Hagi alături de fiul Ianis, Cristi Tănase, Costel Pantilimon, Gabriel Torje și Alex Chipciu au fost doar câțiva dintre cei care și-au donat tricourile semnate pentru o cauză nobilă. Suma strânsă în acest an la Charity Cup depășește 30 000 de dolari, iar banii vor fi folosiți pentru ajutorarea copiilor din Moldova.

55 de selecții a strâns Belodedici la echipa națională a României, între 1994 și 2000


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑