Șumudică, suspendat două etape după meciul cu ASA. Sancțiunile Comisiei de Disciplină



 

**VIDEO** Șumudică, suspendat două etape după meciul cu ASA. Sancțiunile Comisiei de Disciplină

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 320 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu ASA Târgu Mureş, din etapa a 33-a a Ligii I, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al LPF.

Jucătorii Vincent Laban (Astra Giurgiu) şi Ivan Gonzalez Lopez şi Adrian Viciu (ambii ASA Târgu Mureş) au fost suspendaţi pentru trei meciuri şi au primit o penalitate de 5.000 de lei fiecare.

În schimb, jucătorul Ben Youssef (Astra Giurgiu) a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei.

Căpitanul echipei Steaua Bucureşti, Andrei Prepeliţă, a fost suspendat două meciuri şi a primit o penalitate de 3.000 de lei pentru eliminarea din meciul cu FC Botoşani, în timp ce mijlocaşul Alexandru Bourceanu a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei.

Jucătorul echipei Rapid Bucureşti, Daniel Pancu, a fost suspendat trei etape şi a primit o penalitate de 7.000 de lei, după eliminarea din întâlnirea cu CFR Cluj, în timp ce fotbalistul formaţiei Universitatea Cluj, Enrique Martins, a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei.

Clubul Petrolul Ploieşti a primit o penalitate sportivă de 15.000 de lei după incidentele de la meciul cu Dinamo Bucureşti, iar gruparea FC Braşov a primit o penalitate de 7.500 de lei pentru incidentele de la întâlnirea cu FC Viitorul.

VIDEO Şumudică nu se dezminte. Cum a trăit finalul meciului cu ASA


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑