Noul sistem al Ligii 1 nu este privit cu ochi buni de toată lumea. ”Sper să nu ajungă echipe din play-out să joace în Europa!”



 

**VIDEO** Noul sistem al Ligii 1 nu este privit cu ochi buni de toată lumea. ”Sper să nu ajungă echipe din play-out să joace în Europa!”

Noul sezon al Ligii 1, care va debuta la 11 iulie, și care va avea 14 echipe la start, se va desfășura, în premieră pentru România, înstr-un sistem cu play-off și play-out.

Nu toată lumea este însă entuziasmată de acest nou mod de derulare a fotbalului din primul eșalon, chiar dacă, spre exemplu, derby-ul Steaua - Dinamo se poate juca de patru ori. Vlad Munteanu, fostul președinte al celor de la U Cluj, echipă retrogradată în Liga 2, este circumspect în privința acestui sistem ales de către conducători.

Prezent la Giurgiu, vineri seară, pentru un meci la care au participat legendele celor de la Dinamo, Vlad Munteanu a comentat, ÎN DIRECT la microfonul Digi Sport, noul campionat care va debuta luna viitoare.

”Va fi un an de probă, cred eu. Din ce am văzut, în Liga 2 sistemul n-a avut succes, pentru că pe finalul play-off-ului și play-out-ului lucrurile erau aranjate, ultimele două-trei etape n-au mai contat, sper să nu se repete la fel și în prima ligă. 

Vine apoi și problema insolvenței. Sperăm ca nu echipele din play-out să ajungă să joace în cupele europene”, a spus Munteanu.

Fostul mijlocaș al celor de la Dinamo a vorbit apoi și despre echipa sa de suflet.

”Mircea Rednic este un antrenor foarte bun, care cunoaște meserie, dar trebuie să vedem la finalul lui iulie, începutul lui august care vor fi loturile. Dinamo nu este legată, mai are nevoie de transferuri și cred că se vor mai face și după ce va începe campionatul”, a conchis Vlad Munteanu la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑