Cavani şi-a vizitat tatăl la închisoare: "Au fost cele mai grele ore din viaţa mea"



 

Cavani şi-a vizitat tatăl la închisoare: **

Edinson Cavani trece prin momente foarte grele: atacantul de la PSG a fost nevoit să îşi viziteze tatăl, aflat într-o închisoare din ţara natală, Uruguay. Luis Cavani a fost implicat într-un accident rutier, care a dus la decesul unui tânăr de 19 ani.

"Acestea au fost cele mai grele ore din viaţa mea. Este un moment delicat. Suntem conştienţi şi de clipele prin care trece familia decedatului. Sunt alături de tatăl meu şi îi vom oferi tot ajutorul nostru", a declarat Cavani, conform cotidianului spaniol Marca.

Închisoarea în care a ajuns Luis Cavani este considerată un model în Uruguay, pentru că deţinuţii beneficiază de un regim semi-deschis.

"Este comfortabil să ştiu că se află într-un loc în care toţi deţinuţii sunt trataţi în acelaşi mod. Suntem conştienţi că a fost o greşeală, dar trebuie să plăteşti într-un fel. Este legea vieţii", a adăugat internaţionalul de 28 de ani.

Cavani nu a făcut faţă presiunii nici la Copa America 2015, acolo unde, în minutul 63 al meciului cu Chile, din sferturile competiţiei, a primit al doilea cartonaş galben, după un moment controversat în care a fost implicat alături de Gonzalo Jara.

Decizia arbitrului de a-i acorda lui Edinson cartonaşul galben a dus la trimiterea acasă a centralului Sandro Ricci. Prea puţină consolare pentru uruguayeni, care s-au oprit în sferturi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑