Argentina a reușit cel mai bun meci fără să dea gol! "I-am neutralizat, dar nu obții mereu ce vrei cu dominarea"



 

**VIDEO** Argentina a reușit cel mai bun meci fără să dea gol! 

VIDEO Argentina - Columbia 0-0 (5-4 d. l. d.). Argentinienii au făcut cel mai bun meci de la această ediție de Copa America, în ciuda faptului că nu au reușit să marcheze în timpul regulamentar.

O spun chiar Messi și "Tata" Martino, căpitanul și selecționerul "pumelor" și o demonstrează și statistica: 16 șuturi în total, dintre care 6 pe poartă pentru Argentina, față de 2/1 pentru columbieni.

Decarul argentinian rămâne cu un singur gol în 4 meciuri, cel marcat din penalty cu Paraguay. De la 11 metri a punctat și sâmbătă dimineață, când a fost primul pe lista celeștilor la loviturile de departajare.

"E teribil cât mă costă să înscriu un gol pentru echipa națională. Am jucat cel mai bun meci al nostru la Copa America, ne-am creat situații de gol din toate pozițiile și soarta ne-a dus la penalty-uri. Din păcate, nu am reușit să marcăm, în schimb am avut noroc la loviturile de departajare.", a declarat Lionel Messi, la finalul meciului.

Și selecționerul Argentinei, Gerardo "Tata" Martino, a spus că Argentina a reușit cel mai bun meci al ei de la această ediție de Copa America, în ciuda faptului că nu a reușit să marcheze în timpul regulamentar.

"Am controlat cele 90 de minute. Cred că i-am neutralizat cu pressing-ul nostru. Îmi amitesc o singură ocazie a Columbiei: o lovitură de cap la un corner și cam atât. David Ospina e principalul jucător de pe teren, dar în trecut au mai fost astfel de meciuri. Uneori, nu obții ce vrei prin dominare și nu vreau să-mi imaginez cum ar fi fost să stăm acum și să vorbim despre o înfrângere a noastră.", a declarat și Martino.

Lionel Messi (28 de ani) a marcat 56 de goluri în 56 de meciuri pentru Barcelona în sezonul trecut, în toate competițiile, iar catalanii au câștigat a doua triplă din istoria clubului, cucerind La Liga, Cupa Spaniei și UEFA Champions League.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑