Chipciu nu-și revine nici cu Rădoi antrenor. Mijlocașul a pierdut și banderola de căpitan



 

**VIDEO** Chipciu nu-și revine nici cu Rădoi antrenor. Mijlocașul a pierdut și banderola de căpitan

VIDEO Steaua - Legia Varșovia 1-1. Roș-albaștrii au remizat contra polonezilor, grație unui gol splendid marcat de Neagu, dar aportul celor din ofesnivă aproape că nu a existat.

Unul dintre fotbaliștii care nu reușește deloc să se apropie de forma de altă dată este Alexandru Chipciu. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani nu a avut o evoluție bună nici contra celor de la Legia, deși a fost folosit și în banda stângă, acolo unde-i place lui cel mai mult. Dimpotrivă, la o acțiune de atac, Chipciu a încercat un șut direct la poartă, dar mingea trimisă de el a luat o traiectorie ciudată, pe lângă spațiul porții.

De altfel, în niciunul dintre amicalele disputate până acum în Austria, Chipciu n-a avut realizări deosebite. A dat doar o pasă de gol la reușita lui Tudorie, contra celor de la Klagenfurt, dar impresia generală este aceea că jucătorul naționalei este într-o scădere clară de formă, ce persistă de la începutul anului.

Chipciu nici la antrenamente pare că nu mai impresionează din moment ce Mirel Rădoi a decis ca el să nu fie al doilea căpitan cum era de așteptat după plecarea lui Prepeliță. În sezonul trecut, cei trei căpitani au fost Tănase, Prepeliță și Chipciu.

La amicalul cu leșii, după ce Cristi Tănase a fost înlocuit, banderola a ajuns pe brațul lui Varela și nu al lui Chipciu, cum era de așteptat.

”Ei știu foarte bine cine sunt căpitanii de echipă și era normal să fie așa. Noi am decis, nu a fost niciun fel de probleme, băieții au înțeles”, a spus Rădoi la Digi Sport.

Steaua - Rubin Kazan, următorul amical al Stelei din Austria, se va disputa marţi, 30 iunie, de la 18:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Noua ordine a căpitanilor de la Steaua este acum Tănase, Varela și Chipciu.

Totuși, tehnicianul roș-albaștrilor mizează în continuare pe jucătorul de bandă.

”Mi se pare un jucător foarte important, are o atitudine bună. Nu știu ce a fost până acum cu el, nu am fost foarte foarte atent să-l urmăresc în detaliu sezonul trecut. Dar acum, prin prisma meciurilor pe care le vizionăm, vrem să reparăm greșelile din sezonul trecut, să le remediem și să nu le mai repetăm.

Alex este un jucător important în angrenajul echipei, cu o atitudine cum trebuie să aibă un jucător de echipa națională”, a conchis Rădoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑