Lionel Messi a reuşit faza meciului contra Columbiei. Cum au încercat să îl marcheze adversarii



 

**VIDEO** Lionel Messi a reuşit faza meciului contra Columbiei. Cum au încercat să îl marcheze adversarii

VIDEO Argentina - Columbia 0-0 (5-4, d.l.d.). Lionel Messi a reuşit faza meciului din sferturile de finale ale Copei America 2015, chiar în prelungirile dictate de arbitrul partidei.

Căpitanul "Pumelor" a luat o acţiune pe cont propriu şi a driblat trei adversari pe tuşa columbiană, fiind blocat într-un final de Jeison Murillo, înainte să trimită o eventuală pasă spre coechipierii aflaţi în careu.

Curios e faptul că arbitrul partidei, mexicanul Roberto Garcia, i-a acordat lui Messi un cartonaş galben la finalul acţiunii, pentru un motiv care le-a scăpat camerelor de luat vederi.

Decarul Barcelonei a ratat şi cea mai mare ocazie a primei reprize: lovitura sa de cap a fost blocată de David Ospina, care parase incredibil şi execuţia lui Sergio Aguero, în aceeaşi fază.

"Am avut foarte multe ocazii de a marca. Este groaznic cât mă costă să înscriu un gol în tricoul naţionalei. Am avut noroc la penalty-uri", a declarat Leo, cel care are o singură reuşită în cont la această ediţie a Copei America.

Finalistul mondialului din 2014 a fost irezistibil contra Columbiei: când a avut mingea la picior, adversarii au încercat să îl deposedeze prin orice mijloace. Cel mai întâlnit procedeu a fost acela de a-l trage de tricou pe jucătorul de 28 de ani.

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑