Are încredere în echipa sa! Lilian Popescu vrea să impresioneze în cupele europene



Foto: fc-sheriff.com

După ce a cucerit primul trofeu în calitate de antrenor, Lilian Popescu vrea să impresionezeşi în cupele europene. Antrenorul lui Sheriff este încrezător că gruparea tiraspoleană va învinge echipa Odds Ballklubb şi va obţine calificarea în turul doi preliminar al Ligii Europa. 

După ce a cucerit Supercupa Moldovei în faţa lui Milsami, Lilian Popescu este acum cu gândul doar la meciul din primul tur preliminar al Ligii Europa cu gruparea norvegiană, Odds Ballklubb. Antrenorul tiraspolenilor a analizat deja adversarul şi susţine că echipa sa are şanse mari la calificare.

"Va fi dificil, însă mult va depinde de meciul de pe teren propriu. Eu cred că avem şanse mari să eliminăm această echipă. Suntem presaţi de timp, dar nu avem altă ieşire. Trebuie să găsim soluţii şi să scoatem un rezultat bun", a declarat antrenorul Sheriff, Lilian Popescu. 

Totodată, Lilian Popescu spune că norvegienii au un avantaj faţă de Sheriff.

"Avantajul norvegienilor este că la ei competiţia internă este în desfaşurare. Ei au meciuri jucate mai multe decât noi. Nu este o scuză, pentru că noi o să găsim părţile lor slabe şi vom profita de ele. Este un adversar interesant. Este o echipă bine organizată cu jucători experimentaţi. Vârsta medie este de 25-26 de ani", a mai spus antrenorul Sheriffilor.

Partida tur dintre Sheriff şi Odds Ballklubb se va disputa joi, 2 iulie, la Tiraspol cu începere de la ora 20:00. În aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră, Saxan Ciadîr-Lunga se va duela pe stadionul "Zimbru" cu Apollon Limassol. Ultima reprezentantă a Moldovei în primul tur preliminar al Ligii Europei,

Dacia Chişinău va întâlni în deplasare echipa Renova, marţi, 30 iunie, cu începere de la ora 22:00.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑