Braziila - Paraguay, de la ora 00:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. ECHIPELE PROBABILE



**Braziila - Paraguay,** de la ora 00:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. ECHIPELE PROBABILE

ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, Brazilia și Paraguay se vor întâlni, de la ora 00:30, în ultimul sfert de finală de la Copa America. Învingătoarea disputei din această noapte va lupta cu Argentina pentru un loc în ultimul act.

Brazilia va încerca să ajungă în semifinale fără sprijinul lui Neymar. Căpitanul Selecao a fost suspendat după incidentele de la finalul partidei cu reprezentativa Columbiei, din faza grupelor. Echipa lui Dunga vrea să-și ia revanșa după ultima întâlnire eliminatorie cu paraguayenii.

La ultima ediție a Copei America, în 2011, cele două reprezentative s-au întâlnit tot în faza sferturilor de finală. Câștig de cauză a avut atunci Paraguay, care s-a impus la loviturile de departajare. Rezultatul nu a părut foarte surprinzător la acea vreme, ținând cont că formațiile s-au întâlnit și în faza grupelor, iar paraguayenii se puteau impune dacă nu era golul egalizator al lui Fred din minutul 89.

"Paraguayenii au o echipă competitivă, care nu renunță niciodată. Luptă 90 de minute fără oprire și știm ce înseamnă să întâlnești un asemenea adversar. Ne-au eliminat la ultima ediție a Copei America și sperăm ca de această dată să fie un deznodământ diferit. Trebuie să fim responsabili, dar să jucăm totuși cu zâmbetul pe buze, cum o face de obicei Brazilia. Dacă vom reuși asta, cu siguranță avem șanse mari să mergem mai departe" a declarat Willian.

Ramon Diaz e conștient că echipa sa va avea o partidă extrem de grea, dar are așteptări mari de la jucătorii pe care îi va trimtie în teren. Paraguay este neînvinsă la această ediție a Copei America și a marcat în fiecare dintre cele 3 partide disputate.

"Brazilia este o echipă extrem de puternică și au demonstrat asta sub conducerea lui Dunga. Au pierdut doar unul din ultimele 10 meciuri disputate. Acesta este însă momentul nostru. Suntem la câteva meciuri distanță de a scrie istorie și acesta nu este un lucru care se întâmplă în fiecare an" a declarat antrenorul paraguayenilor.

ECHIPELE PROBABILE:

Brazilia (4-2-3-1): Jefferson - Alves,Thiago Silva, Miranda, Felipe Luis - Fernandinho, Elias - Willian, Coutinho, Robinho - Firminho

Antrenor: Carlos Dunga

Paraguay (4-4-2): Villar - Caceres, Silva, Valdez, Piris - Bobadilla, Samudio, Molinas, Benitez - N. Valdez, Barrios

Antrenor: Ramon Diaz

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑