Prime RECORD pentru fotbaliştii de la Zimbru dacă vor bate echipa Paok Salonic



027 августа 2014

 

Fotbaliştii echipei Zimbru Chişinău ar putea încasa cea mai mare primă din istorie. Dacă se vor califica în grupele Ligii Europei, jucătorii şi membrii staff-ului tehnic vor împărţi peste 200 de mii de euro. Pentru a se califica în grupe, "galben-verzii" trebuie să nu piardă la o diferenţă mai mare de un gol în returul cu PAOK Salonic.

Zimbru Chişinău a plecat cu o cursă charter în Salonic pentru duelul cu PAOK din play-off-ul Ligii Europei. Galben-verzii au învins în meciul tur cu 1-0 datorită reuşitei lui Ştefan Burghiu. Chiar şi aşa, formaţia din ţara noastră nu este considerată favorită la calificare de casele de pariuri. Acestea dau o cotă de 1.55 la calificare în grupe pentru PAOK, şi de 2.5 pentru Zimbru.

În cazul dacă vor ajunge în grupele Ligii Europei, formaţia din capitală va primi de la UEFA 1,3 milioane de euro. Conducerea clubului a promis fotbaliştilor şi membrilor staff-ului tehnic o primă record, dacă vor obţine calificarea istorică.

"Nu pot spune câţi bani va primi fiecare fotbalist. Este o întrebare către conducerea clubului, însă vom primi 15-20 la sută", a declarat antrenorul Zimbrului, Oleg Kubarev.

Galben-verzi sunt optimişti înainte de partida de la Salonic şi nu se tem de PAOK. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑