Suarez e omul startului de sezon la Barcelona, deși Messi are cele mai multe goluri



027 августа 2015

 

**Suarez e omul startului de sezon** la Barcelona, deși Messi are cele mai multe goluri

Chiar dacă Lionel Messi a marcat cele mai multe goluri în meciurile oficiale ale Barcelonei de la începutul sezonului, Luis Suarez a fost jucătorul care a contribuit cel mai mult la startul reușit al campioanei Spaniei în noua stagiune.

Messi are 3 goluri (două în Supercupa Europei - câștigată cu Sevilla și unul în returul Supercupei Spaniei - pierdută cu Bilbao), dar nu și-a păstrat și în acest start de sezon rolul de jucător-cheie pe care l-a avut în anii trecuți.

În absența lui Neymar, cel care a dus greul alături de Messi în avanposturi a fost Luis Suarez. Uruguayanul a marcat de două ori: în Supercupa Europei și în prima etapă, în victoria cu 1-0 cu Bilbao, dar a fost implicat în cele mai multe reușite ale catalanilor.

Suarez are și două pase de gol, ceea ce îl face decisiv pentru Barcelona în cele 4 meciuri oficiale disputate până acum. I-a pus mingea pe tavă lui Rafinha în Supercupa Europei și tot el a fost cel care i-a oferit assist-ul lui Messi în singurul gol al grupării blaugrana în dubla cu Bilbao din Supercupa Spaniei, pierdută de catalani cu scorul general de 1-5.

Mai mult, Suarez a obținut și prima dintre loviturile libere din care Messi a punctat în fața Sevillei, în Supercupa Europei.

Sâmbătă, trio-ul ofensiv de temut al Barcelonei se va reîntregi. Neymar e refăcut după ce s-a vindecat de oreion și li se va alătura lui Messi și Suarez în avanposturi, la primul meci pe Camp Nou în noul sezon din La Liga, contra Malagăi, care e programat sâmbătă, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2.

Din acest sezon, TOATE MECIURILE din La Liga pot fi urmărite și pe site-ul digisport.ro, la fel ca și partidele din Serie A TIM.

În etapa a doua a campionatului Spaniei, EXCLUSIV pe site vor fi transmise 4 meciuri, cu Valencia sau Rayo Vallecano printre protagoniste.

></strong></span></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑