În această seară vom afla toate echipele calificate în grupele Ligii Europei



027 августа 2015
foto: orange.ro

În această seară vom afla toate echipele calificate în grupele Ligii Europei! Steaua Bucureşti mai speră la calificare, chiar dacă a fost umilită în meciul tur de Rosenborg. Astra Giurgiu se va califica în grupele Ligii Europei dacă nu va pierde meciul cu AZ Alkmaar, care se va juca în deplasare.

După ce a pierdut cu scorul de 0-3 meciul tur cu Rosenborg, Steaua Bucureşti are o misiune aproape imposibilă pentru a reveni în cărțile calificării în grupele Ligii Europei.

În această seara, campioana României va juca returul cu Rosenborg, la Trondheim. Steaua trebuie să marcheze de cel puţin patru ori pentru a se califica în grupele Ligii Europei.

Antrenorul Stelei, Mirel Rădoi nu va putea conta pe algerianul Jugurtha Hamroun, unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai echipei. Acesta s-a accidentat în meciul tur şi nu a făcut deplasarea în Norvegia.

În schimb, în această partidă ar putea juca Breeveld și Varela, care au fost suspendaţi pentru meciul precedent.

O altă echipă din România, Astra are şanse mari să ajungă în grupele Ligii Europei după ce a învins în tur AZ Alkmaar cu scorul de 3-2. Pentru a se califica în faza grupelor, Astra nu trebuie să piardă în partida din acestă seară din Olanda.

Borussia Dortmund va juca pe teren propriu cu Odd Ballklubb, fosta adversară a Sheriff-ului din Liga Europei. În tur, Borussia a învins cu 4-3 după ce a fost condusă cu 3-0.

Proaspăta deţinătoarea a Supercupei Spaniei, Athletic Bilbao va întâlni acasă Zilina, fosta adversară a Daciei Chişinău din preliminariile Ligii Europei. Echipa iberică a pierdut în tur cu 3-2 şi este obligată să învingă în această seară cel puţine cu 1-0 pentru a ajunge în faza grupelor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑