Steliștii au gânduri mari în UEFA Europa League: ”Ar fi frumos o semifinală, de ce nu?”



027 сентября 2014

 

**VIDEO** Steliștii au gânduri mari în UEFA Europa League: ”Ar fi frumos o semifinală, de ce nu?”

Steaua a început în forță seria partidelor din Grupa J a Europa League după 6-0 cu Aalborg iar joia viitoare se va deplasa la Kiev, pentru duelul cu Dinamo. Gabi Iancu vorbește despre visul roș-albaștrilor în cea de-a doua competiție intercluburi din lume.

Gruparea din Ghencea pare a fi depășit complet ”momentul Sofia”, cel care le-a baricadat roș-albaștrilor accesul în grupele UEFA Champions League. Elevii lui Costel Gâlcă și-au oblojit rănile printr-un 6-0 administrat danezilor de la Aalborg, în UEFA Europa League, ce-i drept după un meci uluitor, mai ales prin prisma primelor 45 de minute (DETALII AICI și VIDEO), dar și prin succesul din campionat în fața Petrolului, smuls chiar din fieful ”lupilor galbeni”.

Victoria din Cupă, contra celor de la ACS Berceni, întregește acest tablou al unei echipe ce pare că și-a regăsit cadența și care își permite acum să viseze din nou.

Dinamo Kiev - Steaua e joi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro, dar şi pe telefonul mobil, pe m.digisport.ro.

Campionii și-au propus o nouă primăvară europeană, dar și un parcurs cât mai lung în UEL. Intrebat dacă semifinalele competiției europene reprezintă un prag de atins pentru actuala generație din Ghencea, Gabi Iancu a replicat:

”De ce nu? Putem ajunge în semifinale, dar până atunci trebuie să ieșim mai întâi din grupă. Iar primul test este cel de la Kiev, în fața unei echipe puternice.”

Duelurile dintre Steaua și Dinamo Kiev trezesc amintiri plăcute suporterilor roș-albastri: de la Supercupa Europei, cucerită în 1986, grașie golului marcat de Hagi din lovitură liberă și până la victoria de la Kiev cu 4-1, din septembrie 2006, când actualul secund, Nicolae Dică, reușea o ”dublă” de senzație.

”Normal că-mi amintesc meciul acela, a fost unul de poveste. O să stîm de vorbă cu Dică, o să exersăm tot felul de lovituri, de scheme, pentru ca de la Kiev să venim și noi cu un rezultat pozitiv”, a spus Iancu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑