Echipa lui Artur Ionita, umilita in campionat. Verona a pierdut pe terenul gruparii Napoli



027 октября 2014

Echipa lui Artur Ionita a fost umilita in campionat. Verona a pierdut, aseara, pe terenul gruparii Napoli, scor 2 la 6. Cu 3 infrangeri in ultimele 4 etape, Verona a ajuns pe locul 10 in liga italiana.


Verona a inceput fantastic meciul cu Napoli. Dupa doar 25 de secunde de la startul partidei, Hallfredsson a inscris cu un sut superb din afara careului. Hamsik a egalat pe final de repriza, iar dupa pauza a marcat din nou. 

 

Verona a refacut echilibrul pe tabela de scor, prin Nico Lopez. In continuare, insa, pe teren a fost o singura echipa, Napoli. Callejon a punctat o data, iar Higuain a reusit hat-trick-ul. 

 

Napoli a castigat clar meciul, scor 6 la 2, si este pe locul 7 in Serie A, cu 14 puncte. Cu 3 mai putine are echipa lui Artur Ionita, care a cazut pe locul 10. Lider in Italia este Juventus, cu 22 de puncte, care a invins, acasa, formatia Palermo, cu 2 la 0. Vidal si Llorente au inscris cate un gol. Tot ieri, in campionatul Turciei, echipa fundasului moldovean Alexandru Epureanu, Istanbul, a produs o surpriza de proportii. Nou-promovata a zdrobit vicecampioana Galatasaray, cu scorul de 4 la 0. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Artur Ionita, verona, napoli,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑