Final de an foarte bun pentru Roger Federer. Elvețianul a câştigat turneul ATP de la Basel



027 октября 2014

 

Final de an foarte bun pentru fostul lider mondial Roger Federer. Elvețianul a câştigat turneul ATP de la Basel după ce l-a învins în finală pe belgianul David Goffin în două seturi. Britanicul Andy Murray a câștigat turneul de la Valenia după ce s-a impus în finală în fața lui Tommy Robredo.

În finala turneului ATP de la Basel, Roger Federer l-a învins cu scorul de 6-2 6-2 pe belgianul David Goffin. Elvețianul, care i-a învins pe rând pe Gilles Muller, Denis Istomin, Grigor Dimitrov și Ivo Karlovic, a încheiat finala după doar 51 de minute, cu 5 ași și o singură dublă greșeală. Federer n-a avut de salvat nicio minge de break și a reușit să câștige de 4 ori pe serviciul advers, în fața unui jucător care a reușit 6 ași și a făcut 4 duble greșeli.

Roger Federer a câștigat turneul de la Basel pentru a şasea oară în carieră și a jucat a 11-a finală. De asemenea, jucătorul elveţian şi-a trecut în palmares al 82-lea titlu ATP și al cincilea din acest an. În urma succesului din orașul său natal, Federer a primit un cec în valoare de 352.000 de euro și 500 de puncte ATP.

Andy Murray a câştigat turneul ATP de la Valencia. Britanicul l-a învins în trei seturi, cu 3-6 7-6 7-6, pe spaniolul Tommy Robredo, la capătul unei finale spectaculoase, care a durat 3 ore şi 20 de minute.

Murray a revenit incredibil și a reușit să se impună în această partidă, după ce a salvat nu mai puțin de cinci mingi de meci. Murray a câștigat pentru a doua oară turneul de la Valencia.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑