Salvati pe final. Manchester United a remizat cu Chelsea Londra in ultimul minut de prelungiri



027 октября 2014

Salvati pe final. Manchester United a remizat, acasa, cu Chelsea Londra, scor 1 la 1. Diavolii rosii au marcat golul egalizator in ultimul minut de prelungiri. Totodata, in Spania, Atletico Madrid a obtinut o victorie grea.


Desi au evoluat fara cativa jucatori-cheie, Manchester United si Chelsea au avut o seara spectaculoasa pe Old Trafford. Echipa gazda a fost mai periculoasa in prima repriza, insa nu a reusit sa deblocheze tabela de scor. In schimb, dupa pauza a facut-o Chelsea. Fabregas a centrat din corner, iar Drogba a marcat cu o lovitura de cap. In continuare, echipele au trecut, in cateva randuri, pe langa gol. In prelungiri, Chelsea a ramas in zece oameni. Ivanovic a primit al 2-lea cartonas galben pentru un nou fault si a fost eliminat de arbitru. Din lovitura libera care a urmat Van Persie a egalat. 

 

Desi a scapat dramatic victoria, Chelsea ramane lider in Premier League, cu 23 de puncte, acumulate in 9 etape. Manchester United ocupa abia locul 8, cu 13 puncte. Tot ieri, in Spania, campioana Atletico Madrid s-a impus pe terenul formatiei Getafe, scor 1 la 0. Mandzukic a fost autorul golului. 

 

Atletico se afla pe locul 5 in campionat, cu 20 de puncte, la 2 puncte in spatele liderului FC Barcelona.   


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: united, chelsea, gol,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑