Victorie pentru Radu Albot intr-un turneu Challenger din Geneva. L-a batut pe francez si s-a calificat pe tabloul principal



027 октября 2014
 width=
Radu Albot a avut parte de o finala thriller in calificarile unui turneu Challenger din Geneva. Cel mai bun tenismen din Moldova l-a invins pe un francez, dupa 3 seturi foarte disputate, si s-a calificat pe tabloul principal.

 

Radu Albot l-a intalnit astazi pe francezul Maxime Tchoutakian. Primul set a fost foarte echilibrat si s-a ajuns la tie-break. Acolo s-a jucat minge in minge, pana aproape de final, cand francezul a reusit sa se distanteze la 6 la 4. Atunci Albot a cedat nervos si a lovit de cateva ori racheta in podea.

 

Francezul a profitat de incident, a inchis primul set, dupa care a pornit furibund si actul secund, conducand cu 4 la 0 la gameu-ri. Tenismanul nostru si-a revenit insa incredibil si a reusit sa egaleze la 5, dupa care ambii tenismani si-au castigat serviciul si s-a ajuns din nou la tie-break. De data aceasta Albot a fost mai bun si s-a impus. In setul decisiv moldoveanul si-a demonstrat superioritatea, a fost net mai bun si a castigat cu 6 la 1, calificandu-se pe tabloul principal al turneului Challenger de la Geneva.

 

Competitia din Elvetia are un fond total de premiere de 64 de mii de euro, iar castigatorul se va imbogati cu 9 mii 200 de euro.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: radu albot, turneu, tenisman,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑