Burleanu pune tunurile pe Istvan Kovacs: "Va sta etape bune pe bară, am vorbit deja cu Vassaras!"



027 октября 2014

 

**VIDEO** Burleanu pune tunurile pe Istvan Kovacs:

Istvan Kovacs a comis o serie de erori grave în meciul dintre ASA Târgu Mureș și Steaua (VIDEO ȘI DETALII AICI), iar președintele FRF, Răzvan Burleanu, a luat și el atitudine, în conferința de presă în care a prezentat noul staff tehnic al naționalei României.

Burleanu spune că Istvan Kovacs va fi sancționat drastic după meciul de duminică seara, acesta recunoscând greșelile mari comise de arbitrul din Carei.

"Sunt foarte dezamăgit de Kovacs, a fost și penalty pentru Steaua, dar și cartonaș roșu la Mureșan, mi-a confirmat asta chiar el, într-o discuție telefonică. Așteptările mele și ale lui Vassaras (n.n. președintele CCA) erau mari, puteai să-ți pui încrederea în el. Am semnat că nu va mai arbitra un meci al tineretului Angliei, am transmis asta Federației de acolo. Bineînțeles că va fi oprit de delegări, Kovacs va sta etape bune pe bară, am avut deja o discuție cu Vassaras", a spus președintele FRF.

"CCA nu e o instituție autonomă și nu face ce vrea! Vassaras a văzut meciul și m-a sunat imediat după partidă. Argăseală a propus ca toți membrii CCA să prezinte un proiect pe termen mediu și lung în privința arbitrajului românesc", a mai afirmat Burleanu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑