Două rusoaice pe podiumul de la Skate America. Patinatoarele au făcut spectacol



027 октября 2014
foto: ctvnews.ca

Patinatoarele din Rusia au făcut spectacol la Skate America! Elena Radionova a impresionat juriul cu evoluţia sa şi a câştigat competiţia. O altă sportivă din Rusia, Elizaveta Taktamuşeva s-a clasat pe locul doi, acumulând cu şase puncte mai puţine.

Patinatoarea din Rusia, Elena Radionova, în vârstă de doar 15 ani, a câștigat proba feminină din cadrul concursului la patinaj artistic Skate America. Tânăra sportivă s-a impus la Chicago cu un total de 195 puncte.

Radionova a fost a doua la programul liber, însă a primit cele mai multe puncte în programul scurt.

Pe locul doi la Skate America s-a clasat o altă reprezentantă a Rusiei, Elizaveta Taktamușeva. Patinatoarea, în vârstă de 17 ani, a primit cu şase puncte mai puţine decât învingătoarea. Medalia de bronz i-a revenit lui Gracie Gold din Statele Unite.

Cu o zi mai devreme, japonezul Tatsuki Machida a câștigat pentru a doua oară consecutiv proba masculină, iar în proba de dans, victoria a revenit perechii americane Madison Chock şi Evans Bates.

Următoarea competiţie din circuit va fi Skate Canda, turneu care se va desfăşura în perioada 31 octombrie - 2 noiembrie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑