Vor să joace cu Steaua în nocturnă, dar au dat peste o problemă: "S-ar putea să nu mai fie timp"



027 октября 2015

 

**VIDEO** Vor să joace cu Steaua în nocturnă, dar au dat peste o problemă:

Steaua se întoarce la Baia Mare după 20 de ani pentru meciul din optimile Cupei României şi este aşteptată ca o veritabilă campioană.

Autorităţile locale s-au organizat în timp record pentru acest meci în care au rolul de gazde. Au cheltuit 40.000 de euro ca să închirieze o instalaţie de nocturnă şi au vândut toate cele aproape 8.000 de bilete. Organizatorii au uitat, însă, un amânunt important, care ar putea afecta derularea partidei: n-au obţinut încă autorizație pentru instalarea nocturnei.

”Așteptăm documentele, pentru că nu au depus nimic. În momentul în care au depus, noi vom rezolva foarte urgent obținerea autorizației. Dacă depun astăzi (n.r. - marți) nu există niciun risc, dar, dacă nu, atunci s-ar putea să nu se mai poată emite autorizația”, a spus Mircea Dinculescu, arhitect șef de la TV Sighet.

În tot acest timp, oficialii maramureșenilor nu-și fac niciun fel de griji legate de buna desfășurare a partidei de joi seara.

”Este o noutate pentru Baia Mare. Va fi prima dată când se va desfășura un meci în nocturnă și sperăm să mai bifăm o noutate și să o batem pe Steaua”, a spus Cristian Șpan, președintele celor de la Baia Mare. 

Legat de numărul spectatorilor prezenți la meciul din cadrul optimilor Cupei României, Șpan a declarat:

”Mi-ar plăcea să mai am 10.000 de bilete. Am pus în vânzare 7.200, dar mi-aș dori să avem 10.000 de oameni în tribune. S-au vândut absolut toate tichetele, e ca pe vremea Răposatului, doar cu pile poți să iei bilete. Mă aștept să văd o grămadă de oameni care o să vândă bilete la intrarea în stadion”, a spus președintele Cristian Șpan. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑