Astra, în căutarea revanşei. Lung jr: "O să câştigăm cu armele noastre"



 

**VIDEO** Astra, în căutarea revanşei. Lung jr:

Cu un singur punct în grupa D din Europa League, jucătorii Astrei promit să dea totul pentru o victorie cu Dinamo Zagreb.

Sunt foarte periculoşi, dar o să câştigăm cu armele noastre" asigură Siliviu Lung Jr., înaintea meciului transmis în direct de Digi Sport 1, joi, de la ora 22:00.

Ieşiţi din calculele calificării în 16-imile Europa League, jucătorii Astrei nu se mulţumesc doar cu punctul obţinut împotriva scoţienilor de la Celtic. Au o revanşă de luat cu Dinamo Zagreb.

Învinşi cu 5-1 în Croaţia, giurgiuvenii caută prima victorie în grupa D. Mai mult, vor să strice seria de cinci meciuri câştigate de adversari în duelurile cu echipe din Romania.

În luna august, Dinamo Zagreb învingea Petrolul, chiar la Ploieşti, cu 3-1.

"Este un meci acasă, trebuie să îl jucăm şi, sper eu, să obţinem prima victorie în această grupă", spune Constantin Budescu.

În acelaşi timp, Lung jr. a declarat că "o să încercăm să ne facem jocul şi să câştigăm meciul cu propriile noastre arme. Au şi ei o serie de jucători foarte buni, foarte periculoşi, cu siguranţă că o să fim atenţi şi la ei".

Prima experienţă europeană nu a fost cea mai bună pentru alb-negri. Elevii lui Protasov rămân optimişti.

"Am acumulat o oarecare experienţă, ceea ce ne dă speranţa că la următoarea participare o să obţinem mai mult", a afirmat Budescu.

"Am căpătat experienţă, pentru că meciurile din Europa sunt mai puternice , ritmul de joc este mult mai alert, jucătorii mult mai valoroşi decât cei din Liga I", a precizat, la rândul său, Lung jr.

Astra - Dinamo Zagreb e joi, de la ora 22:05, LIVE la Digi Sport 1. Fazele VIDEO sunt în timp real pe digisport.ro, dar şi pe mobil, pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑