Germania se predă în fața Angliei! Pentru prima dată în istorie, nemții n-au luat niciun punct într-o etapă de UCL



Germania se predă în fața Angliei! **VIDEO** Pentru prima dată în istorie, nemții n-au luat niciun punct într-o etapă de UCL

Finala UEFA Champions League dintre Bayern Munchen și Borussia Dortmund (VIDEO) a fost considerat un apogeu pentru fotbalul german, cel care avea să ofere și campioana lumii la la un an distanță, la Mondialul din Brazilia. Dar, după doi ani plini de succese, a venit și momentul în care nemții trebuie să se recunoască învinși. Pe linie!

În etapa a 5-a a grupelor UEFA Champions League, niciuna dintre cele patru echipe germane angrenate în competiție nu a reușit să obțină vreun punct. Iar asta în condițiile în care Schalke și Leverkusen au jucat pe teren propriu, iar Bayern Munchen a condus cu 1-0 pe terenul lui Manchester City. Bilanțul general? 4 eșecuri, 2 goluri marcate și 11 primite pentru echipele din Bundesliga.

Mai întâi, Bayern Munchen a sucombat pe terenul "cetățenilor", după ce Kun Aguero a marcat pe final de meci de două ori și a stabilit scorul final, 3-2 (VIDEO). În aceeași seară, Schalke a fost călcată în picioare de Chelsea, echipa lui Jose Mourinho reușind un 5-0 sec (VIDEO).

Nici miercuri nu a fost ziua Germaniei. Borussia Dortmund a cedat fără drept de apel în fața lui Arsenal, scor 0-2 (VIDEO), iar Leverkusen a capotat în fața lui Monaco, la fel cum s-a întâmplat și în manșa tur: scor 0-1 (VIDEO).

Astfel, pentru prima dată în istoria UCL, toate cele patru echipe germane angrenate în competiție și-au pierdut meciurile, iar trei dintre înfrângeri au fost administrate de echipele din Anglia. Reprezentantele Albionului stau excelent în lupta pentru calificare: doar Liverpool e obligată să câștige în ultima etapă pentru a merge în optimi.

Manchester City - Bayern Munchen 3-2
Schalke 04 - Chelsea 0-5
Arsenal - Borussia Dortmund 2-0
Bayer Leverkusen - AS Monaco 0-1

12 trofee UCL au câștigat echipele din Anglia de-a lungul istoriei. Ultimul: Chelsea - 2012

7 trofee UCL au câștigat echipele din Germania de-a lungul istoriei. Ultimul - Bayern Munchen - 2013

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑