Danezii de la Aalborg se tem de Steaua. ”Keșeru este otrăvitor pentru orice defensivă”



 

 **VIDEO** Danezii de la Aalborg se tem de Steaua. ”Keșeru este otrăvitor pentru orice defensivă”

Oficialii celor de la Aalborg și-au propus să câștige meciul cu Steaua, spun că vor să profite de faptul că presiunea este pe trupa din Ghencea, dar, pe de altă parte, recunosc franc că se tem de elevii lui Costel Gâlcă.

Steaua va disputa diseară, la Aalborg (Danemarca) poate cel mai important meci din actuala stagiune a UEFA Europa League. Cel mai important pentru că, în caz de victorie, roș-albaștrii își asigură matematic accesul în primăvara competiției, lucru notabil ce ar mai șterge din supărarea steliștilor după ratarea calificării în grupele Champions League.

Partida Aalborg - Steaua, programată joi, 27 noiembrie, de la ora 20:00, va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate, în timp real, pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Costel Gâlcă, antrenorul bucureștenilor, a admis că întâlnirea din Danemarca va fi total opusă celei de la București (DETALII AICI), în care Steaua s-a impus cu 6-0 (DETALII AICI și VIDEO). Și danezii sunt optimiști în privința unei victorii, ce i-ar aduce pe danez aproape de calificare.

Unul dintre oficialii celor de la Aalborg, directorul sportiv Allan Gaarde, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului (DETALII AICI), că trupa daneză vrea să speculeze cât poate mai mult din acest meci.

”Steaua este o echipă puternică, un nume mare al Europei și tocmai de aceea spun că presiunea cea mai mare va fi pe ea. O eventuală eliminare ar fi greu de digerat pentru o echipă de un asemenea calibru. Aici vrem noi să profităm.

În plus, și noi avem argumentele noastre pentru a ne gândi la un succes care ne-ar apropia și mai mult de calificare. Chiar dacă am pierdut la scor la București, acela a fost un meci atipic. Apoi, noi am câștigat meciuri în grupe, ne-am impus chiar în fața celor de la Dinamo Kiev”, a spus oficialul danezilor.

Gaarde a recunoscut însă și valoarea jucătorilor Stelei și mai ales forța ei ofesnivă.

”Claudiu Keșeru este otrăvitor pentru orice defensivă. Trebuie să facem totul pentru a-l anihila, pentru că așa avem șanse mari să ne impunem”, a opinat Allan Gaarde.

Echipa probabilă a STELEI pentru meciul cu Aalborg

Arlauskis – Luchin, Papp, Varela, Latovlevici – Sânmărtean, L. Filip – Ad. Popa, Chipciu, Cr. Tănase – Keşeru
Antrenor: Costel Gâlcă 

Clasamentul Grupei J

></p><p><strong>Etapa a 5-a (27 noiembrie):</strong> Aalborg - <span><strong>Steaua</strong></span>, Dinamo Kiev - Rio Ave</p><p><strong>Etapa a 6-a (11 decembrie):</strong> <span><strong>Steaua</strong></span> - Dinamo Kiev, Rio Ave - Aalborg</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑