AS Monaco, cea mai eficientă echipă din UCL, e la un meci distanță de o performanță neașteptată



 

**VIDEO** AS Monaco, cea mai eficientă echipă din UCL, e la un meci distanță de o performanță neașteptată

Locul 8 în campionat. Un lot slăbit mult față de sezonul trecut. Incertitudini mari care amenință finanțele clubului. Acesta este cadrul în care AS Monaco, fostă semifinalistă UCL, forțează o adevărată minune în acest sezon: calificarea între cele mai bune 16 echipe ale Europei!

Fără James Rodriguez, Falcao, Riviere sau Abidal, Leonardo Jardim a început o muncă grea la AS Monaco, dar parcursul din grupele Champions League i-ar putea salva sezonul. Fără victorie de patru meciuri în Ligue 1, Monaco a reușit să învingă cu 1-0 pe terenul lui Bayer Leverkusen, grație golului marcat de Lucas Ocampos (20 de ani) (VIDEO) și a urcat pe loc calificant înainte de ultima etapă.

În 5 meciuri disputate, francezii au doar două victorii (ambele cu Bayer) și două goluri marcate! Cele două reușite au adus două rezultate de 1-0, iar trupa din Principat visează frumos în continuare.

Cu opt puncte acumulate (victoriile și două remize albe), AS Monaco trebuie doar să nu piardă cu Zenit în ultima etapă, pentru a obține calificarea în optimi. Benfica are doar 4 puncte și este deja eliminată, în vreme ce Bayer Leverkusen nu mai poate rata calificarea, cu 9 puncte adunate în primele 5 meciuri ale grupelor.

></p><p>Doar alte două echipe au mai acumulat până acum 8 puncte într-o grupă de UCL cu doar două goluri marcate. În sezonul <strong>2002/2003,</strong> AS Roma reușea să se califice din prima fază a grupelor, depășindu-le pe AEK Atena și Genk, în vreme ce CSKA Moscova a ratat în cele din urmă calificarea în sezonul <strong>2006/2007,</strong> dintr-o grupă cu Arsenal, FC Porto și Hamburg. Primele două clasate au acumulat 11 puncte, în vreme ce rușii au rămas cu 8 și după ultimul meci disputat.</p><p><span style=Echipa de start a lui AS Monaco în partida cu Leverkusen de miercuri: Subasic - Raggi, Ricardo Carvalho, Abdennour, Echijele - Joao Moutinho, Toulalan, Bakayoko - Dirar, Berbatov, Ferreira-Carrasco. Au mai intrat Ocampos, Fabinho și L. Traore.

2 francezi au fost titulari la AS Monaco cu Bayer: Bakayoko și Toulalan

24 de milioane de euro a cheltuit Monaco pe transferuri în vară

></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑