Terenul le pune probleme steliștilor: "E mai greu pentru noi, pentru că avem un joc de pase scurte"



028 февраля 2015

 

**VIDEO** Terenul le pune probleme steliștilor:

Steaua nu se sperie de forma oltenilor, de la venirile lui Cârţu şi Săndoi. Cu ei pe bancă, Craiova a obţinut 30 de puncte din 36 posibile.

Cu excepţia eşecului de la Târgu Mureş, steliştii au victorii pe linie în toate deplasările din acest sezon. Campioana are şi cea mai bună ofensivă din campionat, cu o medie de două goluri marcate pe meci.

Guilherme Sitya, fundașul Stelei, a declarat: "Sunt integrat deja cu colegii mei si cre dca cand se joaca la steaua e mai usor ca stam cu mingea, nu avem mult preocupatie cu apararea 3.09 ca tot timpul controlam joc si cred ca fiecare meci va fi mai bine"

Emil Săndoi, antrenorul de la CSU Craiova, a adăugat: "Steaua este de departe cea mai valoroasă echipă din acest campionat, dar cred că în acest moment și Universitatea Craiova este mai puternică decât în turul campionatului".

11 puncte peste Craiova are Steaua înainte de derby. Campionii se tem cel mai mult de starea gazonului de pe stadionul Extensiv. Același Guilherme spune: "E mai greu pentru noi, pentru că noi pasăm și avem un joc cu pase scurte, nu prea mult cu mingea lungă".

Partida CS Universitatea Craiova - Steaua este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 15:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑