Amical Farul - Steaua. Echipa de start a lui Gâlcă îi cuprinde pe Tamaș, Iancu și Țucudean



 

**Amical Farul - Steaua.** Echipa de start a lui Gâlcă îi cuprinde pe Tamaș, Iancu și Țucudean

UPDATE 11:03. Echipa de start a Stelei:

(4-2-3-1): Niţă - Râpă, Tamaş, Luchin, Guilherme - I. Neagu, L. Filip - G. Iancu, Vîlceanu, Enceanu - Ţucudean

Rezerve: Dobre, Luchin, Constantinescu, Bourceanu, N. Stanciu, Latovlevici, Pham-Huy.

Vom reveni cu detalii și rezumatul VIDEO la finalul partidei.

Sâmbătă, de la ora 12:00, Steaua va juca un meci de pregătire cu Farul, la Constanţa, Costel Gâlcă profitând astfel de pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale angrenate în preliminariile Euro 2016. Pentru gazde, meciul este un eveniment important.

"Încerc să-i conving pe jucători să trateze serios jocul. E o oportunitate, o șansă pentru majoritatea dintre ei. Dacă unii au mai avut ocazia să joace cu Steaua, pentru marea majoritate e primul joc", a declarat antrenorul Farului, Marian Dinu.

Retrogradată în 2009, Farul a fost inclusiv aproape de desfiinţare. După amicalul cu Steaua, constănţenii se vor lupta în play-off-ul pentru evitarea retrogradării în Liga a treia.

"Un meci important pentru toți jucătorii. Trebuie să demonstrăm că avem potențial să jucăm cu echipe mai valoroase", a declarat Ionuț Cioinac, care a fost completat de Florin Pătrașcu: "Este o onoare să jucăm cu Steaua, chiar dacă va fi un amical. Ne dorim ca pe viitor să fie și oficial".

Divizionara secundă Farul Constanța, nu va juca sâmbătă în ultima etapă a Ligii a II-a, Seria 1, dar va câștiga cu 3-0 la „masa verde” partida cu Unirea Slobozia, deoarece această formație s-a retras din competiție. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑