Cursa DTM de pe Lausitzring , ÎN DIRECT la Digi Sport. Mortara este lider la general



 

**Cursa DTM de pe Lausitzring**, ÎN DIRECT la Digi Sport. Mortara este lider la general

Etapa a doua din DTM se va desfășura în acest weekend, pe traseul Lausitzring, ÎN DIRECT la Digi Sport 2.

După cele două curse de la Hockenheim, lider în clasamentul general este italianul Edoardo Mortara, cu 30 de puncte. Primii doi câștigători ai anului, Jamie Green și Mattias Ekstrom, împart poziția secundă cu câte 25 de puncte fiecare.

Anul trecut, Marco Wittmann a încheiat pe locul al șaselea cursa din Germania de Est, suficient pentru a obține titlul competiției în doar al doilea sezon petrecut în DTM.

Principalii adversari ai lui Wittmann, Mattias Ekstrom și Edoardo Mortara, nu au punctat, fapt ce i-a pavat acestuia drumul către trofeul Campionatului German de Turisme.

></p><p>Victoria a fost obținută de <strong>Pascal Wehrlein </strong><em>(foto)</em>, devenit și cel mai tânăr câștigător din istoria seriei. Mercedes a semnat dubla pe Lausitzring - Christian Vietoris a fost al doilea, iar veteranul Timo Scheider, pe o mașină Audi Phoenix, a completat podiumul.</p><p><span style=Prima sesiune de calificări de pe Lausitzring va fi sâmbătă, de la ora 18:30, pe Digi Sport 2. Prima cursă va începe la ora 20:45 și va putea fi urmărită în exclusivitate pe Digi Sport 2.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑