Real Madrid a ajuns la Milano pentru finala Ligii Campionilor. Suporteri au creat o adevărată nebunie



Foto: heavy.com
Invazie de "galactici" în Italia! Real Madrid a ajuns aseară la Milano pentru marea finală a Ligii Campionilor cu concitadina Atletico. Zeci de suporteri au creat o adevărată nebunie la hotelul în care s-au cazat jucătorii lui Real.
Printre cele câteva zeci de fani care au venit să vadă "galaxia" madrilenă de vedete se află, oarecum bizar, și un scoțian. El a povestit că a fost la 11 finale ale Ligii Campionilor, iar pentru aventura din acest an de la Milano a cheltuit cinci mii de euro, dintre care o mie a costat doar biletul. În același timp el este obsedat de Cristiano Ronaldo și și-a făcut și coafura starului portughez.
"Am venit aici să-l văd pe mărețul jucător - cel mai bun de pe planetă! Cristiano Ronaldo, dar și întreaga echipă a lui Real Madrid. Îi iubesc pe toți, dar în special pe Ronaldo. Cred că nu există și nici nu va exista vreodată un astfel de jucător. În finală va fi 2-1 sau 3-1 pentru Real, iar Ronaldo va marca toate golurile", a spus fanul scoțian.
Și rivală din finală, Atletico, a ajuns la Milano.
Spre deosebire de ce se întâmplă la hotelul Realului, aici unde sunt cazați jucătorii lui Atletico sunt mai mulți jurnaliști decât suporteri. Chiar și așa, fanii sunt gata să aștepte câteva ore pe o arșiță de aproximativ 30 de grade Celsius pentru a primi un autograf și pentru a-și vedea favoriții.
"Avem o minge pe care am obținut autograful antrenorului Diego Simeone. Avem doar un autograf. Suntem aici de la ora 13, adică deja de aproximativ două ore și jumătate. Sperăm în continuare că fotbaliștii vor ieși și ne vor da autografe. Vrem în special de la Griezzman, Oblak și Torres", a menţionat o fană.
Finala Ligii Campionilor ediția 2016, partida dintre Real Madrid și Atletico Madrid, se va disputa astă-seară și va fi televizată în direct la PRIME TV, de la ora 21 și 45 de minute.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑