SPECTACOL şi LOVITURI DEVASTATOARE la turneul de MMA de la Chişinău (FOTOREPORT)



Foto: publika.md
Knockout-uri de senzaţie şi lovituri devastatoare la turneul de lupte în cuşcă "Eagles Fighting Championship"!
Sportivii moldoveni au făcut legea la cea de-a doua ediţie a competiţiei de la Chişinău şi au
câştigat 7 din cele 12 partide disputate în cadrul evenimentului.
Pavel Pocatilov a revenit victorios în ring după o pauză de un an şi jumătate şi l-a făcut knock-out pe ungurul Gustav Dietz.
"A fost o luptă uşoară în ring, dar grea la antrenamente", a spus Pocatilov.
Vlad Popovschi a bucurat publicul, reuşind să-l învingă pe ucraineanul Maxim Sergheev chiar în prima rundă a confruntării: "Totul a fost aşa cum trebuie şi așa va fi și în continuare. Cheia succesului este munca grea. Cred că acest lucru, împreună cu motivaţia, a jucat un rol decisiv".
După ce s-au îmbrâncit la prezentarea oficială, Daniel Filipschi s-a impus la puncte în faţa lui Feneys Zsolt din Ungaria.
"Ieri a fost un show, a fost un imbold, ca lupta să fie mai interesantă şi mai spectaculoasă. Cred că am arătat puţin", a subliniat Filipschi.
Moldovenii au avut parte, însă, nu numai de victorii, ci și de înfrângeri. Într-o partidă strânsă Samir Aliev a pierdut în faţa rusului Imran Kumîşev, iar Grigore Panfili a cedat în faţa americanului Michael Brightmon, care şi-a adjudecat victoria prin knock-out.
"Am luptat la limita posibilităţilor mele. Într-adevăr, a fost un duel bun. M-am aşteptat la o partidă dificilă împotriva unui adversar de valoare", a menţionat Brightmon.
"Avem loc de revanşă. De exemplu, lupta lui Scorohod cu Ianţoc. Consider că este nevoie de revanşă. Este revanşă pentru Aliev. A fost o luptă echilibrată, super tehnică", a declarat preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir.
Următorul turneu de lupte în cuşcă "Eagles Fighting Championship" va fi organizat la Chişinău de către Asociaţia FEA în luna octombrie.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑