Campionatul European de fotbal pe plajă. Naţionala Moldovei face ultimele pregătiri



Foto:pixabay.com
Naţionala Moldovei de fotbal plajă face ultimele pregătiri pentru preliminariile Campionatului European. Antrenorul Vasile Arlet a convocat 10 jucători pentru turneul care se va desfăşura în perioada 1-3 iulie la Moscova.
"Avem câte două antrenamente pe zi. Văd că băieţii sunt pregătiţi şi vom face tot posibilul pentru ca să ne calificăm în faza următoare",a spus antrenorul naţionalei Moldovei, Vasile Arlet.
Moldova va evolua într-o grupă cu Kazahstan, Estonia şi Serbia. Ultima va participa pentru prima dată la un turneu oficial de fotbal pe plajă.
"Sârbii au jucători din fotbal în sală şi sunt foarte înalţi. Noi avem mai multe meciuri jucate împreună şi cunoaştem mai bine ce înseamnă fotbalul pe plajă", a relatat jucătorul naţionalei Moldovei, Andrei Negară.
În faza următoare a preliminariilor se vor califica formațiile clasate pe primul loc în grupă şi cele mai bune trei echipe de pe poziţia secundă.
"Toţi consideră că favorita grupei este Estonia. Cred însă că noi putem să demonstrăm cel mai bun joc al nostru. Asta pentru că în echipă s-au adunat cei mai buni jucători, cei care s-au pregătit cel mai bine de campionat", a menţionat jucătorul naţionalei Moldovei, leonid Podlesnov.
Naţionala Moldovei va întâlni în primul meci reprezentativa Kazahstanului, pe 1 iulie. Tricolorii s-au mai întâlnit cu selecţionata kazahă de două ori, obţinând victorie de fiecare dată.
 
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑