România - Olanda 76-69. Victorii pe linie pentru tricolori, în turneul de la Sibiu



 

**VIDEO** România - Olanda 76-69. Victorii pe linie pentru tricolori, în turneul de la Sibiu

România a încheiat cu victorii pe linie turneul de la Sibiu! ÎN DIRECT la Digi Sport, jucătorii antrenaţi de Marcel Ţenter au câştigat şi ultimul joc, contra Olandei, scor 76-69.

A fost 17-14 după primul sfert, în timp ce la pauza mare diferenţa era de doar două puncte în favoarea tricolorilor. Superioritatea românilor s-a văzut până la final, iar tricolorii s-au impus cu 76-69.

Partida cu olandezii a fost cea în care jucătorii lui Țenter au înscris cel mai mult la acest turneu amical. Cu elvețienii, tricolorii au marcat 72 de puncte (VIDEO), în timp ce în duelul cu Tunisia au dat 59 (VIDEO).

"A fost un meci bun, pe care l-am dominat timp de 30 de minute. Am avut unele mici probleme, dar sper să le rezolvăm în viitorul apropiat" a declarat la finalul partidei tricolorul Andrei Mandache, cel mai bun marcator al partidei, cu 18 puncte.

Pentru România, turneul de la Sibiu a reprezentat o pregătire excelentă pentru preliminariile Campionatului European de anul viitor.

În grupa de calificare, România va intalni Slovacia, Suedia şi Letonia. Primul meci se va juca pe zece august, în Slovacia. Doar prima clasată merge la turneul final, iar tricolorii sunt încrezători că pot realiza surpriza:

"De Slovacia nu prea știu nimic, dar cred că va fi un duel între trei echipe: România, Suedia și Slovacia. Cel mai important meci va fi primul, cu Slovacia. Dacă reușim o victorie acolo, după aia avem avantajul terenului propriu, cu Suedia și cine știe, poate chiar reușim să ne calificăm", a încheiat Mandache.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑