UPDATE Florin Prunea: ”Sunt convins că Wesley va evolua la fel de bine ca la Vaslui!”



**UPDATE** Florin Prunea: ”Sunt convins că Wesley va evolua la fel de bine ca la Vaslui!”

UPDATE Ora 23:10. Președintele celor de la CSMS Iași, Florin Prunea, este convins că Wesley va evolua la fel de bine precum o făcea în tricoul vasluienilor și a venit și cu argumente în acest sens.

”Este un jucător pe care ni l-am dorit foarte mult și care trebuie să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Sunt convins că va evolua la fel de bine ca la FC Vaslui, pentru că are același antrenor.

Vine după o perioadă în care n-a mai jucat de mult, pentru că în Columbia campionatul s-a terminat, dar fotbalul este ca mersul pe bicicletă, nu se uită”, a spus Florin Prunea, președintele celor de la CSMS Iași.

></span></p><p>Privită la început cu reticență, venirea lui <strong>Wesley Lopes</strong> la <strong>CSMS Iași</strong> a devenit duminică aproape o certitudine!</p><p>Fotbalistul a aterizat pe aeroportul <strong>Henri Coandă</strong> din <strong>Otopeni</strong>, unde a recunoscut că va semna cu formația antrenată de <strong>Marius Lăcătuș</strong>.</p><p>Wesley a spus că nu este deranjat de faptul că echipa de sub<strong> Copou</strong> este considerată drept una mai slabă în <strong>Liga I</strong> decât era<strong> FC Vaslui</strong> pe vremea când a venit prima dată la fosta grupare a lui <strong>Adrian Porumboiu.</strong></p><p><em><strong> a spus fotbalistul de 33 de ani, citat de Gazeta Sporturilor.

Acesta a declarat că este la curent cu dispariția fostei sale formații:

"Ştiu că Vasluiul nu mai există, păcat! Asta e viaţa! Eu ştiu care a fost treaba acolo. Ştiu multe lucruri, dar nu le pot spune".

După ce s-a mai vorbit de un interes al oltenilor de la CS Universitatea Craiova pentru el, fotbalistul a recunoscut că a mai avut și alte negocieri decât cele cu Iași:

"Nu vreau să vorbesc despre Steaua. M-au mai căutat şi alte echipe din Liga 1, dar nimic concret. Mi-a plăcut ce am stabilit cu cei de la Iaşi, Lăcătuş m-a sunat şi m-a convins".

Wesley Lopes a fost golgeterul întrecerii interne din sezonul 2011-2012. Până în prezent, atacantul de 33 de ani a inscris 62 de goluri în 113 meciuri de campionat, fiind cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1. După plecarea de la SC Vaslui, Wesley a evoluat pentru Al Hilal și pentru columbienii de la Millonarios.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑