Sârbii nu ştiu prea multe despre Steaua, dar se bucură că se va juca fără fani: "E mai bine așa pentru noi!"



 

**VIDEO** Sârbii nu ştiu prea multe despre Steaua, dar se bucură că se va juca fără fani:

Mirel Rădoi este în faţa celui mai important test de când a ajuns pe banca Stelei: campioana va da piept cu Partizan Belgrad, în turul III din UEFA Champions League şi adversarul a început ca din tun această campanie.

Campioana Serbiei a câştigat primele patru meciuri oficiale ale sezonului, fără să primească niciun gol, dar antrenorul Zoran Milinkovic anunţă că echipa sa îşi va face jocul şi pe Arena Naţională, una care va fi lipsită de spectatori la duelul de miercuri.

"Partizan este o echipă mare şi acestor echipe le place să joace cu spectatori. Nu ştiu dacă este un avantaj sau nu. Nu va fi uşor pentru Partizan, dar noi ne concentrăm pe jocul nostru", a declarat tehnicianul de 47 de ani.

Chiar dacă a câştigat la scor ultimul meci din campionat (6-0 cu Jagodina), Partizan a pierdut un jucător important pentru turul cu Steaua: Ivan Bandalovski (28 de ani), fundaşul dreapta bulgar are o întindere şi nu a făcut deplasarea la Bucureşti.

Aboubakar Oumaru, unul dintre atacanţii grupării din Belgrad, a anunţat la venirea în Capitală că disputa cu Steaua va fi diferită de celelalte dueluri din acest debut stagional.

"Nu ştiu foarte multe despre echipă, dar am auzit că este o echipă bună. Dacă am câştigat toate meciurile până acum, asta nu înseamnă că meciul cu Steaua va fi uşor. Întotdeauna este bine să joci fără suporterii adversarului, dar nu cred că e un avantaj. Pe teren jucăm 11 contra 11", a comentat atacantul de 28 de ani.

Prima manşă din turul III preliminar al UEFA Champions League, Steaua - Partizan Belgrad, e miercuri, de la 21:30, LIVE TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑