Norvegienii au sărbătorit eliminarea Stelei din Europa League. Cum s-au distrat nordicii în vestiar



028 августа 2015

 

**VIDEO** Norvegienii au sărbătorit eliminarea Stelei din Europa League. Cum s-au distrat nordicii în vestiar

Steaua a obținut o victorie doar de moral la Trondheim, 0-1, dar a ratat calificarea în grupele UEFA Europa League, după eșecul umilitor din tur înregistrat pe ”Arena Națională”, scor 0-3.

Fotbaliștii lui Rosenborg au trecut prin emoții mari joi seară, fapt reliefat prin bucuria pe care care au afișat-o la finalul întâlnirii de pe Stadionul Lerkendal. Când pe teren se derulau ultimele secvențe ale celor patru minute de prelungiri, antrenorul norvegienilor, Kare Ingebrigtsen, a început să se îmbrățișeze cu toți cei de pe bancă.

Fiesta s-a declanșat cu adevărat după ce arbitrul scoțian Bobby Madden, care a condus impecabil partida, derulată pe o ploaie torențială de la început și până la final, a fluierat finalul ce a consfințit calificarea lui Rosenborg în grupele Europa League.

></p><p>Bucuria norvegienilor a fost pe măsură, mai ales că Rosenborg a revenit în grupele unei cupe europene după o perioadă îndelungată. Nu a mai contat nici că <strong>Steaua</strong> le-a administrat nordicilor prima înfrângere acasă după un an de zile.</p><p>Epuizați, după un meci obositor, elevii lui Ingebrigtsen au sărbătorit calificarea și în vestiar, după un ritual care a devenit deja tradițional în fieful norvegienilor.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑