Selecționerul crede că Rădoi s-a pripit când a acceptat să preia Steaua: ”Trebuia să aibă răbdare!”



028 сентября 2015

Selecționerul crede că **Rădoi s-a pripit când a acceptat să preia Steaua:** ”Trebuia să aibă răbdare!”

VIDEO Steaua - Voluntari 3-1. Mirel Rădoi a anunțat luni, 28 septembrie, care sunt planurile sale pentru a deveni un antrenor cu acte iar Dan Apolzan, directorul Școlii de Antrenori, a explicat când își va putea lua Licența PRO fostul fundaș din Ghencea.

Situația lui Rădoi a fost comentată și de Anghel Iordănescu. Selecționerul tricolorilor i-a luat apărarea directorului sportiv al Stelei, dar l-a și dojenit pe acesta pentru faptul că s-a grăbit să devină ”principal”, deși nu este licențiat.

”Cred că Mirel Rădoi trebuia să aibă răbdare, să meargă la Steaua cum își dorește fiecare jucător să ajungă la echipa de suflet, să o ia cu meseria de antrenor secund, să își facă cursurile și apoi ajungea și unde își dorește să ajungă, în top la Steaua, în top la echipa națională”, a spus selecționerul.

Iordănescu a vorbit, mai apoi, și despre jocul roș-albaștrilor din ultima perioadă.

”Cred că pe undeva la Steaua se vede o schimbare. Nu aș putea să precizez de unde pleacă, de la venirea lui Dumitriu, de la plecarea celuilalt antrenor, dar se vede totuși o schimbare și prin preocuparea pentru joc și participarea jucătorilor.

Asta nu înseamnă că avem garanția că jucătorii Stelei sunt în cea mai bună condiție”, a conchis Iordănescu la Digi Sport.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑