Un puști de la Atletico a marcat cel mai rapid gol al sezonului, în secunda 12



028 октября 2013

 

></p><p><strong>Oliver Torres, un puști de 18 ani, a fost aruncat în focurile Primerei de Diego Simeone, iar antrenorul argentinian are de ce să fie mulțumit.</strong> </p><p>Torres a deschis scorul în partida <strong>Atletico Madrid - Real Betis</strong> (5-0 <span style=VIDEO), încă din secunda 12 a întâlnirii. Reușita acestuia a fost cea mai rapidă din acest sezon al campionatului spaniol!

După deschiderea de scor, Villa (dublă), Diego Costa și Gabi au completat recitalul oferit de madrileni în fața a 42.000 de spectatori, iar Atletico rămâne pe locul 2 în clasament.

Oliver Torres, mijlocaș ofensiv, este un produs al pepinierei lui Atletico Madrid, acesta figurând în lotul echipei mari încă din 2011. A câștigat Campionatul European U19 cu naționala Spaniei, în 2012, și a jucat patru meciuri în acest sezon, cel cu Betis fiind primul ca titular.

Mai multe echipe de prim rang din Anglia și Spania sunt interesate de serviciile promițătorului jucător de la Atletico Madrid. 8 milioane de euro este cota sa de piață în acest moment.

></strong></p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑