Jose Mourinho pregăteşte o echipă de neînvins DETALII



 

Jose Mourinho pregăteşte pentru sezonul următor o echipă de neînvins. Antrenorul lui Chelsea a declarat că principalul obiectiv în a doua parte a sezonului este formarea unei echipei puternice, care va putea câştiga totul în 2015. Portughezul a mai adăugat că vrea să câştige cel puţin un trofeu şi în acest sezon.

"Cred că trebuie să bem şampanie pentru faptul că întreagă echipă progresează. Din acest motiv, pot spune că în viitor vom bea foarte multă şampanie. Cred că mergem în direcţia potrivită", a declarat Jose Mourinho.

În această seară, Chelsea se va duela pe teren propriu cu West Ham, într-un meci contând pentru etapa a 23-a din Premier League.

"Aştept un meci dificil cu West Ham United. Sunt jucători noi, mai puţini accidentaţi. Acum e timpul să muncim, după o perioadă în care am fost în febra sărbătorilor de iarnă", a precizat Mourinho.

Chelsea ocupă locul trei în Premier League, având cu două puncte mai puţine decât liderul Arsenal Londra. Echipa lui Mourinho este calificată şi în optimile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde va juca împotriva formaţiei Galatasaray Istanbul. Primul meci va avea loc pe 16 februarie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑