Selecționerul Mexicului este revoltat: "Arbitrul a inventat un penalty! Toată lumea a fost împotriva noastră"



campionat mondial 2014Selecționerul Mexicului este revoltat: **

Mexic a părăsit Cupa Mondială din Brazilia după 1-2 cu Olanda (DETALII ȘI VIDEO AICI), în faza optimilor de finală. Echipa lui Van Gaal a învins în prelungiri, după un penalty, iar selecționerul Miguel Herrera nu a putut să treacă peste înfrângerea de la Fortaleza.

"Aici, la Mondiale, toată lumea a fost împotriva Mexicului încă de la început. Am avut parte de arbitraje dezastruoase și de decizii dubioase. Totul a culminat cu acest penalty inventat împotriva noastră. Sper că șefii de la FIFA l-au văzut pe acest om (n.n. arbitrul Pedro Proenca), care ne-a trimis acasă", a spus Herrera.

Selecționerul Mexicului a avut numai cuvinte de laudă pentru jucători și suporteri. "Am făcut greșeli, dar eu sunt mulțumit cu munca băieților mei. După golul de 1-0, noi am făcut pasul înapoi și asta ne-a costat.

Vreau să mulțumesc fanilor pentru sprijin, însă din păcate încurajările lor nu ne-au ajutat să ne îndeplinim obiectivul", a mai afirmat Herrera, care a obținut două victorii la Cupa Mondială, dar și o remiză la care nimeni nu s-a așteptat, 0-0 în duelul cu Brazilia.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑