Francezul Sebastien Ogier a câștigat Raliul Poloniei



 

Sebastien Ogier se îndreaptă cu paşi mari spre un nou titlu Mondial. Pilotul francez a câştigat Raliul Poloniei şi şi-a consolidat poziţie de lider în clasamentul general al Mondialului.

Francezul Sebastien Ogier a câștigat Raliul Poloniei, care s-a desfăşurat în localitatea Mikolajki. Pilotul de la Volkswagen a obţinut astfel a cincea victorie în acest sezon și a 21-a din cariera sa în Campionatul Mondial de raliuri.

După 24 de probe speciale şi 360 de kilometri parcurşi, Ogier a fost cronometrat cu 2 ore 34 secunde şi două zecimi. Francezul l-a devansat cu un minut şi şapte secunde pe coechipierul său, Andreas Mikkelsen, care s-a clasat pe locul 2. Belgianul Thierry Neuville a completat podiumul la finalul raliului.

Campionul mondial în exerciţiu, Sebastien Ogier şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general. El este urmat de finlandezul Jari-Matti Latvala și norvegianul Andreas Mikkelsen.

După această etapă, Mondialul Raliuri ia o pauză de aproape o lună. Următoarea rundă este programată în perioada 1-3 august, în Finlanda. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑