Dinamo confirmă: 3 jucători de bază vor să plece! "Nu păstrăm jucătorii care nu doresc să rămână"



 

**VIDEO** Dinamo confirmă: 3 jucători de bază vor să plece!

Insolvența a pus "câinii" pe fugă, iar Dinamo s-ar putea despărți de trei jucători de bază în această vară, așa cum a anunțat Digi Sport. Cristian Bălgrădean, Laurențiu Rus și Cosmin Matei și-au exprimat dorința de a părăsi echipa pentru a merge în strainătate (DETALII).

Deocamdată, aceștia au plecat cu echipa în cantonamentul din Anglia. Constantin Anghelache, președintele de la Dinamo, a declarat: "Noi le vom accepta ofertele, pentru că nu dorim să stăm cu jucători care nu doresc. Este vorba de trei jucători, în primul rând Bălgrădean, pentru care și antrenorul și-a dat acceptul.

Este vorba de Rus, pentru care așteptăm oferta, în ciuda faptului că acest jucător ne este extraordinar de util. Dar el, având o vârstă, ar dori să își consolideze puțin contractul pentru perspectivă și mai este și dorința lui Matei, dacă va fi o ofertă. În rest, nu mai există jucători care să plece".


Dinamoviștii au plecat, sâmbătă, în cantonamentul din Anglia, al doilea al verii pentru echipa antrenată de Flavius Stoican. 26 de jucători au făcut deplasarea în stagiul de pregătire care va dura până pe 9 iulie.

Portari: Bălgrădean, Samoilă, Marc;

Fundaşi: Rus, Ioniţă, Anghelina, Durimel, A. Radu, Nedelcearu, Crişan, Popa, Bărboianu, Fai;

Mijlocaşi: Gavrilă, Miranda, Lazăr, Buia, Boubacar, Filip, Velici, Elton, Șerban, Matei, Rotariu;

Atacanţi: Bilinski, Lemac;

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑