Petra Kvitova e gata să-şi apere trofeul câștigat anul trecut la Wimbledon. ”I-am simțit lipsa tot anul”



 

**VIDEO** Petra Kvitova e gata să-şi apere trofeul câștigat anul trecut la Wimbledon. ”I-am simțit lipsa tot anul”

Petra Kvitova (25 de ani) a avut probleme cu accidentările în ultima perioadă. Kvitova, care deține două titluri la Wimbledon (2011 și 2014) și care s-a impus în finala de anul trecut în fața sportivei Eugenie Bouchard, nu a putut juca la Eastbourne, dar acum susţine că este pregătită să repete performanta din urmă cu 12 luni.

În primul tur, numărul 2 WTA o va întâlni pe olandeza Kiki Bertens.

”Este bine să revin aici. I-am simţit lipsa acestui turneu tot anul şi mă bucur că pot juca din nou la All England Club. Mă simt mai bine. Din păcate, am ratat turneul de la Eastbourne, dar în fiecare zi sunt tot mai bine”, a spus sportiva, care este născută la Bilovec (Cehia), dar locuiește acum la Monte Carlo.

Kvitova a câştigat în acest an doar două turnee, la Sydney şi la Madrid. În semifinalele din capitala Spaniei, Kvitova a reuşit s-o învingă însă pe Serena Williams, pe care o mai poate întâlni încă o dată chiar în finala celui de-al treilea Grand Slam al anului.

”N-o mai învinsesem până atunci, aşa că pentru mine a fost un meci bun. Am jucat bine, am ştiut cum trebuie să joc şi cred că aceea este cheia dacă vreau s-o înving din nou”, a conchis Kvitova.

Turneul de la Wimbledon se dispută în perioada 29 iunie - 12 iulie, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE pe Digi Sport și pe digisport.ro, respectiv m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑